Masterclass: de kracht van positieve psychologie

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 18/04/2018
17:00 - 21:00

Locatie
Fase Fier

Categorieën Geen Categorieën


Hoe zorg je ervoor dat je organisatie of bedrijf aantrekkelijk is om in te werken en tegelijkertijd goede resultaten behaalt? Dat is het thema dat centraal staat tijdens de masterclass ‘De kracht van positieve psychologie voor mens en organisatie’ op 18 april. Deze masterclass is speciaal geschikt voor directeuren, leidinggevenden, HR-medewerkers en andere professionals die de ambitie hebben om hun organisatie of bedrijf succesvol én menselijk te maken en te houden.

Tijdens de masterclass gaan we het gesprek aan over het traditionele beoordelingsgesprek. Veel organisaties stoppen met de jaarlijkse beoordeling en dat is niet voor niets. We leren hoe je op een eerlijke en motiverende manier met elkaar in gesprek kunt, bijvoorbeeld door gebruik te maken van positieve psychologie. Op deze manier voelt het geven van feedback veel prettiger en is het nog effectiever ook.

We gaan het hebben over de laatste wetenschappelijke kennis over motivatie van mensen in organisaties. En als laatste maken we een begin in het toepassen van motiverende gesprekstechnieken om heel concreet te werken aan de cultuur in je eigen organisatie of bedrijf.

Bookings

Soort ticket Prijs Plaatsen
Ticket voor niet-leden €35,00
Ticket voor leden €0,00