Bestuur

Clarien Slot

Voorzitter

Als adviseur bij Nationaal Register sta ik opdrachtgevers terzijde bij het vinden van een commissaris, toezichthouder of bestuurder met meerwaarde voor de onderneming, instelling of organisatie. Daarnaast ben ik een onderwijs- en opleidingsspecialist en betrokken bij verschillende kennisprogramma’s. Ik ben bekend met de mores van een politiek bestuurlijke omgeving en als loopbaanadviseur actief in de politiek, het bedrijfsleven en de overheid. Verbinden past bij mij en bij Goed Contact. Mijn expertise en kennis wil ik graag inzetten voor ondernemende vrouwen, om ons met elkaar professioneel te ontwikkelen.

Irene Veerkamp

Secretaris

Als manager financiën en informatievoorziening en lid van de Directieraad van NV PWN waterleidingbedrijf Noord-Holland ben ik verantwoordelijk voor het financiële- en ICT-beleid van PWN en houd ik toezicht op onze dochterondernemingen. PWN heeft de ambitie om vanuit samenwerking en verbinding in de regio efficiency te realiseren. Vanuit deze visie wil ik mij als bestuurslid van Goed Contact inzetten om het netwerk uit te bouwen richting vrouwelijke professionals vanuit een directie- of managementfunctie in de regio teneinde van elkaar te leren, van elkaars organisatie en andere werelden te kunnen verkennen dan alleen je eigen organisatie.

Saskia Geraeds

Penningmeester

Huize Koningsbosch in Bakkum is mijn nieuwe werk- en woonadres. De afgelopen maanden heb ik samen met mijn man de oude jeugdherberg aan de Heereweg 84 verbouwd naar een sfeervol hotel met restaurant. Ik verheug me erop om als bestuurslid met de ondernemende vrouwen en vrouwelijke ondernemers van Castricum samen te werken.

Melanie Lamers

Bestuurslid Evenementen

Met mijn bedrijf Huisvanbinnen sta ik voor ontwerpen die passen bij de persoonlijkheid van de klant. Als het gaat om het inrichten van een woning, kantoor, openbaar gebouw of praktijk; een interieur moet passen als je favoriete jas… en dat is precies wat mijn doel is! Als bestuurslid van Goed Contact wil ik me inzetten voor een creatief programma waar sociale en leerzame evenementen hand in hand gaan. Delen=vermenigvuldigen is mijn motto!

Vacature

Bestuurslid Communicatie & PR

Per 1 oktober 2016 is Saskia Idema gestopt met haar bestuursfunctie bij Goed Contact, ze blijft wel als lid betrokken bij het netwerk. Saskia is sinds 2012 actief voor Goed Contact. Na 4 jaar als bestuurslid, vindt ze dat het tijd wordt om haar functie beschikbaar te stellen voor nieuwe enthousiastelingen! Klik hier voor de omschrijving van de bestuursfunctie. Mocht je interesse hebben voor deze functie of iemand kennen in je omgeving die wellicht interesse heeft, stuur dan een mail naar bestuur@goed-contact.nl.